ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ
Rock / Hard Rock , ΑΘΗΝΑ

WWW.MUSICWAVE.GR/MONOGYMNOGR


1009 plays

10151 επισκέψεις


Μέλος από : 29/8/2005
Websites :
Facebook YouTube 
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!



Photos


Μόνο Γυμνό - Δισκογραφία
Μόνο Γυμνό - Δισκογραφία
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live
Μόνο Γυμνό live



Videos



Μόνο Γυμνό - Που είσαι όταν βρέχει; (official)
(50 προβολές)


Μόνο Γυμνό - (Full Album 2015) Μια πληρωμένη απάντηση
(85 προβολές)


Μόνο Γυμνό - (Full Album 2014) Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι
(75 προβολές)


Μόνο Γυμνό - (Full Album 2012) Ανοίξτε Τις Πόρτες
(76 προβολές)


Μόνο Γυμνό - (Full Album 2011) Δική Μου Η Αγάπη, Δική Μου Και Η Φωτιά
(75 προβολές)





Εκδηλώσεις


.::. 23/12/2010-ypogeio-BOHEME, εμπορικό κέντρο "Ηλιοτρόπιο", λεωφ.Ειρήνης 30-32, Ηλιούπολη


CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός Musicwaver



Μόνο Γυμνό
και η αρχή της ιστορίας τους από το 1998, κρατώντας από τότε την ίδια στάση υποστηρίζοντας ακούραστα την ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Η συνεχόμενη προσπάθειά τους στο να προβάλλουν πάντα κάτι διαφορετικό στον ήχο τους, παντρεύοντας τη ροκ με παραδοσιακά και άλλα κλασικά μουσικά όργανα, έδωσε στους Μόνο Γυμνό το δικό τους “μουσικό χρώμα”. Με το πείσμα τους και την επιμονή τους στην δημιουργία, κατάφεραν να μας χαρίσουν 7 μέχρι τώρα ανεξάρτητες δισκογραφικές παραγωγές.
     Οι Μόνο Γυμνό, έχοντας ξεπεράσει τα 18 πλέον ενεργά χρόνια στη σκηνή, επάξια έχουν πλέον καθιερωθεί ως από τους πιο σταθερούς και ακούραστους υποστηρικτές της ελληνόφωνης ροκ!
     Τραγούδια τους όπως: Βουλή θνητών Ελλήνων, Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι, Ήθελα να ‘μουν θεός, Legalize it, Ποια είν’ η χαρά, Ανοίξτε τις πόρτες, Μια βόλτα απ’ το Άμστερνταμ, Το νου σου, Το blues του Αρχιδιαβόλου, Υπάρχω και με λένε Αγάπη, Μια πληρωμένη απάντηση, Τι έχουμε να χωρίσουμε, Πρόσφυγας, Το τελευταίο τρένο, Η αγάπη είναι τραγούδι και πάρα πολλά άλλα, είναι πλέον σημεία αναφοράς όλων αυτών που αγαπάνε αυτή τη σκηνή!

     Οι Μόνο Γυμνό είναι:
Νεκτάριος Θεοδώρου (ερμηνεία – κιθάρα)
Λάζαρος Μάρας (κιθάρα)
Νίκος Αλεξιάδης (μπάσο)
Ντίνος Τσακίρης (τύμπανα)

     Δισκογραφία:
2006 cd: "Λόγια του γέρου μην ακούς..., μα μην τα ξεχάσεις"
2011 cd single: "Τυφλό κορίτσι"
2011 cd: "Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά"
2012 cd: "Ανοίξτε τις πόρτες"
2014 cd: "Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι"
2015 cd: "Μια πληρωμένη απάντηση"
2017 cd: "Η αγάπη είναι τραγούδι"


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
ioulia
ioulia
rman
rman
Argiris Nakos

Argiris Nakos
Διαμαντής Παππάς
Διαμαντής Παππάς
dennis m
dennis m
Freemind
Freemind
S.o.S
S.o.S
TASSO
TASSO
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
dark_awake
dark_awake
Αβυδηνός Δημήτρης
Αβυδηνός Δημήτρης
Muzzi

Muzzi
IZI
IZI
Γιώργος Μάστορης_
Γιώργος Μάστορης_
Ανθρακορύχος

Ανθρακορύχος
Γιώργος Κανλής

Γιώργος Κανλής
ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ
ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ
ΠΑΡΡΗΣΙΑ
ΠΑΡΡΗΣΙΑ
MUSICWAVE FESTIVAL 2
MUSICWAVE FESTIVAL 2
Katia

Katia
-versus-
-versus-
e
e




Σχόλια

~ ανέλπιστον ~
θεατρικη αποδοση
ωραια δουλεια ...τελεια...καλησπερες...


makisk
geia se ola ta paidia
Nektarios, pos eisai? ola kala? paides akoysa kai ta 3 ta komatia kai ta vrika exairetika endiaferon eidika to kokkino krasi...mpravo kai panta tetoia...kala live, kala paiximata kai kalo kalokairi.


Amarcord
Ωπ σόρυ!
Τώρα είδα το σχόλιο του Δημήτρη Αβυδηνού... Αλλά ένας κούκος (έστω και από την Αβυδο) φέρνει την άνοιξη;;;


Amarcord
Δυο πράγματα είναι πιθανόν να συμβαίνουν...
...σ' αυτό το Σάιτ... Ή κανείς δεν ακούει ή κανείς δεν κάνει τον κόπο να πει δυο λόγια καλά για δουλειές αξιόλογες σαν τη δική σας. Μπράβο σας ρε σεις!!! Θα σας ακούω...


S.
!!!
Banner generated at Pimp-My-Profile.com


Αβυδηνός Δημήτρης
Νεκτάριε και οι υπόλοιποι καλημέρα
Κομματάρα το Βουλή Θνητών Ελλήνων! Υπέροχος στίχος. Ευχάριστη έκπληξη η "γέφυρα" με το θέμα απο το ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ του Λοίζου!


''''''''FOUSKES''''''''
μπραβο!
μπραβο , παιδια....συνεχιστε ετσι!


ΤΑΣΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
<Μια ΒΟΛΤΑ>!!!!Οντως Νεκταριε υα καταφερες...Να με παρασυρεις , στην <ονειροβολτα> σου....Ισως γιατι με αφορα....Ηταν μαγικα ολα.....Στο ταξειδι αυτου του ονειρου....Ευχαριστω!!!

Γιώργος Μάστορης_
!!!!!Έτσι κάνει ο κόσμος ?? γύρισες κι ούτε ένα γεια δεν λέμε? Τι κάνει το φιλαράκι μου ? καλά?

Γιώργος Μάστορης_
!!!!!που είναι το φιλαράκι μου ??? διακο-πήζει στην Σαντορίνη ?? ε!!?? , να περνά όμορφα φιλέ μου και να ‘σαι καλά

Muzzi
Helloδε σας χωραει το μερος θα ελεγα! παρα πολυ ομορφα τα κομματια σας!

Αβυδηνός Δημήτρης
Καλησπέρα ξανάΤο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ είναι καταπληκτικό απ' όλες τις πλευρές!!! Επίσης σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και την άποψη σου για τις "δικαιολογίες" μου. Μπορεί να έχεις και δίκιο.

Αβυδηνός Δημήτρης
Καταπληκτικοί παιδιά.....απλά καταπληκτικοί. Έξοχο και το clip. Περιμένω ν' ανεβάσετε κι άλλα.

*ΑΝΝΑ+
...... KAI TA ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ'ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

palioxaraktiras
ΕΙΣΤΕΜια απο τις τρεις σημαντικοτερες Ελληνικες ροκ μπαντες της εποχης μας που γραφουν την ιστορια (χωρις η ιστορια να το ξερει φυσικα) δειτε τις κι ακουστε τις στο http://taraxopoios.pblogs.gr/ στη στηλη δεξια με τιτλο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ καντε κλικ στο βελακι

Γιώργος Κανλής
Σ΄ευχαριστώ εκ βαθέων !Φίλε Νεκτάριε σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ο Γκαϊφύλλιας ο Θανάσης με ξέρει.Είναι και δρα καλλιτεχνικά στην Κομοτινή.Παληά συνεργάστηκε με τον φίλο μου και μουσικοσυνθέτη Λίνο Κόκοτο,με τον οποίο συνεργάστηκα στο τελευταίο μου CD με την FM Record ! Και πάλι,σ΄ευχαριστώ !

Γιώργος Κανλής
Ευχαριστώ !Νεκτάριε σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !

dark_awake
ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙ ΜΟΥΛΟΙΠΟΝ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ http://www.myspace.con/dark_awake ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΘΝΕ Κ ΘΑ ΒΑΛΩΚ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ..ΤΣΕΚΑΡΕ Κ ΠΕΣ ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΖΕΦΗ

dark_awake
alohaaaapou sai re nektarie?super ta vlepw ola...otan tsekareis th selida sto myspace pare thl na mou peis..filakia ta leme soon.zefi

dark_awake
alohaaaapou sai re nektarie?super ta vlepw ola...otan tsekareis th selida sto myspace pare thl na mou peis..filakia ta leme soon.zefi