Κυνηγοί Ονείρων
Rock / Alternative Rock , ΑΘΗΝΑ
958 plays

3005 επισκέψεις


Μέλος από : 1/4/2007
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


lve 2
lve 2
Patatrak Live
Patatrak Live


CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός MusicwaverΚυνηγοί Ονείρων...

Ένας φοίνικας που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του… Μια αναζήτηση που ποτέ δεν τελειώνει…Ταξιδιώτες, τροβαδούροι, πολεμιστές και νεράιδες που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν, ένωσαν τις προσωπικές τους αναζητήσεις ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι… Αυτή είναι η αρχή των Κυνηγών Ονείρων.

Ο πρώτος πυρήνας του γκρουπ δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2003, από μέλη των “Γκρι Μάγων” . Στην πρώτη σύνθεση συμμετείχαν οι Θοδωρής Γεωργόπουλος (Μπάσο και Δεύτερα Φωνητικά) Παναγιώτης Κούκος (Σόλο Κιθάρα) Επαμεινώνδας Πυτηρινόπουλος (Φωνή), Λάζαρος Πασχάλης (Πλήκτρα), Πέτρος Ζημπερδίκας (Ρυθμική Κιθάρα) και Κώστας Κουμάσης (Τύμπανα). Παίζοντας εκείνη την εποχή διασκευές ελληνικών ροκ κομματιών προσπαθούν να βρουν ένα δικό τους στυλ το οποίο θα συνδυάζει τη μελαγχολία, την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τους ελληνικούς, επηρεασμένους από μυθικά θέματα στίχους.

Το Φεβρουάριο του 2004 η μπάντα αρχίζει να προβάρει στο στούντιο Live, το οποίο γίνεται η μόνιμη μουσική στέγη της μπάντας. Τα τραγούδια, μικρές αυτοτελείς ιστορίες, που μιλούν για τον πόνο, τον έρωτα, τα όνειρα και κάποιες φορές την αναζήτηση του ίδιου τους του εαυτού, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά… μουσική και στίχους. Εμφανίζονται σιγά, σιγά μέσα από τις σκιές, μέσα από την ίδια τη ζωή.

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Κυνηγών Ονείρων γίνεται τον Απρίλιο του 2004 στο θρυλικό τότε Art-in. Όλα δείχνουν ότι το ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει...

Το 2005, ήταν μια χρονιά διφορούμενη για την μπάντα. Ηχογραφούν το Promo Demo “Κοινή Γη Ονείρων” φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα μαγική…μοναδική… Όμως το Μάρτιο του 2005 ο Πέτρος Ζημπερδίκας, αποφασίζει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο και στην συντροφιά προστίθεται ο Κωνσταντίνος Κιούσης. Ανανεωμένοι συνεχίζουν να δουλεύουν στο στούντιο και τον Ιούνιο του 2005, εμφανίζονται στον “Αέρα”.

Το καλοκαίρι του 2005 το ταξίδι του Κώστα Κουμάση με τους Κυνηγούς Ονείρων φτάνει στο τέλος του, και ένας νέος επιβάτης ο Ηλίας Καφούρος ανεβαίνει στο πλοίο, που όπως δείχνει, δεν έχει σκοπό να σταματήσει πουθενά…

Μια δεύτερη εμφάνιση στον “Αέρα” πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2005. Μια βραδιά που μετά από τη χαρά του Live έμελλε να φέρει την απογοήτευση. Ο Επαμεινώνδας Πυτηρινόπουλος και ο Λάζαρος Πασχάλης φεύγουν από την μπάντα αποφασίζοντας να ολοκληρώσουν κάπου αλλού και με άλλους τρόπους τις αναζητήσεις τους. Ο Κωνσταντίνος Κιούσης αποστασιοποιείται. Μένει μακριά ψάχνοντας τους λόγους που θα συνεχίσει ή όχι να ανήκει στην μπάντα. Εδώ κλείνει ο πρώτος κύκλος των Κυνηγών Ονείρων.

Οι εναπομείναντες Θοδωρής Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Κούκος και Ηλίας Καφούρος, πιστεύοντας πως τίποτα δεν τελείωσε, παίρνουν την απόφαση να συνεχίσουν πιο ενωμένοι από ποτέ.

Κάπου εκεί συναντούν τον Γιώργο Λούντο (Κιθάρες, Πλήκτρα, Φυσαρμόνικα), έναν τροβαδούρο που κάνει τις ίδιες αναζητήσεις με αυτούς… τα ίδια όνειρα… Το ταξίδι ξαναρχίζει…οι στόχοι επαναπροσδιορίζονται… Ο ήχος γίνεται ακόμα πιο μελαγχολικός, αποκτά μια πιο ηλεκτρισμένη χροιά…Το επικό στοιχείο που πριν αχνοφαινόταν τώρα ρέει στην μουσική και στο λυρικό στίχο

Τον Νοέμβριο του 2005 συναντούν την Λουκία (Φωνή), την Νεράιδα της παρέας, η οποία θα σηματοδοτήσει μια ακόμα μεγάλη αλλαγή για τη μπάντα…κάτι που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο σαν ιδέα… την προσθήκη γυναικείων φωνητικών…

Λίγο καιρό μετά ο Κωνσταντίνος έχοντας πάρει τις αποφάσεις του επιστρέφει και η σύνθεση ολοκληρώνεται.

Η μπάντα κλείνεται στο στούντιο και δουλεύει καινούριο υλικό ετοιμάζοντας το Demo “Μια ’λλη Οδύσσεια”, ενώ παράλληλα από το Μάιο μέχρι το Νοέμβριο του 2006, εμφανίζεται ζωντανά σε μερικά από τα πιο γνωστά στέκια (Πατατράκ, After, Όνομα του Ρόδου, Rodeo)

Τέλη Νοέμβρη ο Γιώργος Λούντος ακολουθεί διαφορετικά μονοπάτια αναζητήσεων, αποχωρώντας από το σχήμα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τη Λουκία η οποία θα αποχωρήσει από το σχήμα αρχές Δεκεμβρίου 2006.

Ο δεύτερος κύκλος των Κυνηγών Ονείρων κλείνει τρία χρόνια μετά το ξεκίνημα…
Κάθε ταξιδιώτης αυτού του πλοίου μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα, τις προσωπικές του εμπειρίες.

Ο χάρτης των αναζητήσεων μεγαλώνει….οι Κυνηγοί Ονείρων, είναι εδώ και συνεχίζουν το ταξίδι τους…

Αναζητούν τα όνειρα τους και αυτή η αναζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ...

.

Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Σχόλια

mousikoi ixnilates
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ. ΚΑΛΗ Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΣΑΣ "ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ", ΚΑΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΑ

4Low
...Ωραίο το σχήμα σας, εύχομαι να τα πιάσετε τα όνειρά σας