Ανέστης Ιωαννίδης
Pop-Rock / Electronic Pop , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

WWW.MUSICWAVE.GR/ANESTJS


226 plays

3098 επισκέψεις


Μέλος από : 22/12/2010
Websites :
YouTube 
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


Δεν βρέθηκαν καταχωρημένες φωτογραφίεςVideosΜάτια Υγρά
(1314 προβολές)


Aς είναι...
(1288 προβολές)


Κόκκινο Νήμα
(1344 προβολές)
CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός με τη μουσική!!!O Ανέστης Ιωαννίδης, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 2 Σεπτεμβρίου 1981, διανύει από το 1992 έως και σήμερα τη μουσική του πορεία με σπουδές στο κλασικό πιάνο (Άννα Χατζημητάκου), τη μονωδία (Θάλεια Μαυρίδου και Μαρία- Μιρέλλα Λύκα), τα ανώτερα θεωρητικά (Παναγιώτης Διαμαντής, Ευαγγελία Κατέλη) και το αρμόνιο (Θάλεια Στεφανίδου) στα ωδεία της Θέρμης και της Άνω πόλης.

Από την ηλικία των 11 κιόλας ετών ασχολείται με συνθέσεις για πιάνο και τραγούδια (στίχοι, μουσική) ενώ το 1998 συμμετέχει και παρουσιάζει ένα δικό του τραγούδι στα πλαίσια εκδηλώσεων του Ωδείου Θέρμης.

Από το 1996 έως το 2000 είναι μέλος της χορωδίας νέων Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς (διευθυντής: Θεόδωρος Τσαμπατζίδης), με την οποία συμμετέχει, κατέχοντας ένα μικρό σολιστικό ρόλο, στην Παγκόσμια Χωρολυμπιάδα στο Linz της Αυστρίας, όπου και τιμώνται με την 3η διάκριση στην κατηγορία Folklore (2000).

Το 1999 συμμετέχει, κατέχοντας επιπλέον σολιστικό ρόλο, στο μουσικό παραμύθι «Τρεις Μικροί Ψαράδες» (παραδοσιακή ιστορία της Χιλής) σε διασκευή- μετάφραση της Καλλιόπης Λαζαρίδου και σε μουσική του Θεόδωρου Τσαμπατσίδη στους συναυλιακούς χώρους του Ωδείου Θέρμης και στο Ολύμπιον Θεσσαλονίκης.

Από το 2004 έως το 2006 υπήρξε μέλος του γκρούπ Tech-Soir με ήχους ηλεκτρονικής μουσικής, όπου συμμετείχε στα πλήκτρα και τα φωνητικά (backing vocals).Το γκρούπ απαριθμούσε μια σειρά εμφανίσεων σε πολύ γνωστές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης (Principal, Αποθήκη Μύλου, Art House), καθώς, και μία κυκλοφορία CD με τίτλο "Dark Room".

Το 2008 σταθμό στη μουσική διαδρομή του αποτελεί η δημιουργία του πενταμελούς- στο σημερινό σχήμα- συγκροτήματος Non Troppo με έντεχνους, pop και rock ήχους, όπου συμμετέχει στα πλήκτρα και τα φωνητικά (leading vocals). Οι εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης Vista Mare, Κόκκινο Βελούδο, και No Bar αποτελούν κάθε φορά μουσικό γεγονός.

Από το Σεπτέμβριο του 2010 είναι μέλος της Μικτής Χορωδίας Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές ως τώρα στη συναυλία της Emma Shapplin στο Θέατρο Δάσους και το Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο του Bach στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Ευστρατιάδης Γιώργος

Ευστρατιάδης Γιώργος
H ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗ ΤΗΣ BARBIE

H ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗ ΤΗΣ BARBIE
BigBuzz
BigBuzz
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τα Ποιήματα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τα Ποιήματα
ΚΑΤΩ ΘΟΛΟΣ
ΚΑΤΩ ΘΟΛΟΣ
Γελαράκης Γιώργος

Γελαράκης Γιώργος
Social Stage
Social Stage
Peter Mor

Peter Mor
Κυριάκος Καζάκος

Κυριάκος Καζάκος
Νίκος Παυλίδης (CopyrightsWorld)

Νίκος Παυλίδης (CopyrightsWorld)
COMMON ROOM

COMMON ROOM
Σχόλια

ΚΑΤΩ ΘΟΛΟΣ
Αξίζεις σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη και μακάρι οι συγκυρίες να είναι τέτοιες στη ζωή σου , για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.
Κωνσταντίνος.