Παναγιώτης
Rock , ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

WWW.MUSICWAVE.GR/LISTENER/HOBBYDO


2444 επισκέψεις


Μέλος από : 24/2/2004
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


panos
panos

CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός MusicwaverΓράφω στίχους από πολύ μικρός. Έως τώρα δεν έχει γίνει δίσκος με τραγούδια μου, αλλά περιμένω σε λίγες μέρες να βγουν σε δίσκο ενός τοπικού τραγουδιστή δυο τρία δικά μου.

Σας παραθέτω κάποια από τα εκατοντάδες ..τραγούδια μου, τα οποία είναι όλων των τύπων αλλά κυρίως λαικά. Φυσικά oι στίχοι μου είναι κατοχυρομένοι!

Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δυο αγόρια, τεσσάρων και ενάμιση ετών. Πέρα από το στίχο με ενδιαφέρει πολύ η πληροφορική και οι υπολογιστές, όπου συνήθως ξοδέυω τον ελέυθερο χρόνο μου.

Θα ήθελα να επισημάνω, ότι σε πολλά από τα τραγούδια μου, έχω τη μελωδία στο μυαλό, αλλά δε μπορώ να τη γράψω σε νότες. Αν ήξερα μάλλον θα είχα πλουτίσει....

Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Ευστρατιάδης Γιώργος
Ευστρατιάδης Γιώργος
Σχόλια

MAFIOTIS
XMM...???????????

ΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΜΜΜΜΦΙΛΕ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

NBASE
NBASEπαντα ηθελα να την πω σε αστυνομικο!! χα χα χα Αν και τα διάβασα δεν μου αφήσαν ((κάτι )) Το μόνο ότι μου φανέρωσαν ότι πρέπει να είσαι καλό παιδί Αν τα άκουγα με μουσική όπως έλεγες ,ίσως πραγματικά να τα Έβρισκα πολύ πρώτα.. αυτό γίνετε γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη Είναι οι λέξεις σου ΚΑΘΑΡΕΣ και δεν με αφήνουνε να φανταστώ κάτι εγώ Με πηγαίνουνε κατευθείαν σε ένα δρόμο .. Είναι ένα με δυο κομμάτια που μου άρεσαν αρκετά…. Σου εύχομαι ότι καλύτερο !!! (παιδια καπνιζω REX LIGHT για την φυλακη ) χα χα χα χα χα

Litsa Giouti Pop-Laiko
Ένα σχόλιοΝομίζω πως χρειάζεσαι πολύ δουλειά ακόμη. Τα κομμάτια σου είναι με ουσία αλλά τα κουπλέ μου φάνηκαν υπερβολικά μικρά. Κοίταξε μπορείς να αντιστρέψεις το μέγεθος κουπλέ ρεφρέν,και τότε θα σαι σε καλο δρόμο πιστεύω. Ποτε να μην σταματήσεις να γράφεις.