ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Ν. ΑΣΙΜΟΣ
Έντεχνο / Rock , ΚΟΖΑΝΗ

WWW.MUSICWAVE.GR/LISTENER/KOZANIFEST


3284 επισκέψεις


Μέλος από : 20/8/2009
Τώρα :

Blog


.::.  4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ «Ν. ΑΣΙΜΟΣ»



Photos


Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης Ν. Άσιμος 2008 κοινο
Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης Ν. Άσιμος 2008 κοινο
Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης Ν. Άσιμος 2008
Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης Ν. Άσιμος 2008



Videos



SPOT KOZANIFEST 2009 για τα Συγκροτήματα
(1650 προβολές)



CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός Musicwaver



4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 
ΚΟΖΑΝΗΣ «Ν. ΑΣΙΜΟΣ» 2009

Το Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης φιλοδοξεί να συνεχίσει την πανάρχαια συνήθεια των μουσικών αγώνων που δένονται με τη μουσική παιδεία των νέων, άρα και με τη συνολική ψυχοπνευματική τους καλλιέργεια. 
Στόχος μας είναι η καθιέρωση του φεστιβάλ ως μια μουσική διέξοδος για τους νέους δημιουργούς και ως ένα βήμα έκφρασης και ανάδειξης του ταλέντου τους στο ευρύτερο κοινό. Η προβολή τους θα είναι  πολυδιάσταστη και διαχρονική (τύπος, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.kozanifest.gr).
Το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2006 και συνεχίζεται αδιάλειπτα κάθε χρόνο. Η ιδέα προήλθε από απλούς πολίτες – μουσικούς, αποτυπώνοντας έτσι την ανάγκη για κάλυψη του κενού που υπάρχει στην έκφραση και ανάδειξη των αφανών τραγουδοποιών. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Κοζάνης ανταποκρίθηκε άμεσα οργανώνοντας επάξια μια εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη της Κοζάνης. 
Στα τρία φεστιβάλ που διοργανώθηκαν οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 100 από τις οποίες οι 45 πήραν μέρος και στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων προέρχονταν από όλη την Ελλάδα ενώ είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε κι ένα μουσικό σχήμα από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι τρεις πρώτοι που αναδεικνύονταν από τον κάθε διαγωνισμό βραβεύονταν με χρηματικό ποσό ενώ ακολουθούσε ευχαριστήρια γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον εκδίδονταν αναμνηστικό DVD. Οι επιτροπές αξιολόγησης απαρτίστηκαν από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, τόσο από την Κοζάνη (Μανώλης Χατζημανώλης, μουσικός) όσο και από την Αθήνα (Έφη Κανελοπούλου – διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας ΛΥΡΑ, Μιχάλης Γελασάκης – αρχισυντάκτης μουσικού περιοδικού ΔΙΦΩΝΟ, Σπύρος Αραβανής – συντάκτης ηλεκτρονικού περιοδικού MUSIC HEAVEN και Νίκος Μακράκης – παραγωγός δισκογραφικής εταιρίας LEGEND). Συνολικά, το κοινό άγγιξε τις πέντε χιλιάδες. 
Αξίζει να λάβουμε υπ’ όψη μας την «κοινότητα» των μουσικών – δημιουργών που προκύπτει με αφορμή το φεστιβάλ αλλά και τις δυνατότητες που θα μπορούσε να τους προσφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα με προϋπόθεση τη σωστή οργάνωση και αξιοποίησή του. 
Έχοντας διανύσει όλη αυτή την πορεία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να κηρύξουμε την έναρξη του 4ου Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης «Νικόλας Άσιμος» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2009. Νέο στοιχείο αποτελεί η διοργάνωση τριών συναυλιών καθώς κι ενός πάρτι γνωριμίας σε μπαράκια της πόλης που θα προηγηθούν του φεστιβάλ. Το σχετικό πρόγραμμα και πληροφορίες για τη διοργάνωση (όροι, αιτήσεις) μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να αντλήσει από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.kozanifest.gr και στο τηλέφωνο 24610 23356.


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Χρώμα

Χρώμα
Ματίνα Ζαλοκώστα

Ματίνα Ζαλοκώστα
red banana
red banana
Crow
Crow
D-Asimos
D-Asimos
Μοmemvasiti song' s
Μοmemvasiti song' s
costao

costao
ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
2 ΜΕΡΕΣ
2 ΜΕΡΕΣ
OK

OK
ßalš

ßalš
Έρως
Έρως
ELECTRA
ELECTRA
361
361
5 ΩΡΕΣ
5 ΩΡΕΣ
Νίκος Αποστολάκος

Νίκος Αποστολάκος
be mol
be mol
e
e
kiriakos hambidis
kiriakos hambidis
DOMINO
DOMINO
EKI
EKI
Echodive
Echodive
Entelia
Entelia




Σχόλια

Νικόλας Δότσιος
εδώ ....κάτι καλό ίσως θα παίξει , για να δούμε ....



ELECTRA
ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΚΑΛΗΜΕΡΑΣ!!!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ!!!!

"ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ" 

ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!