ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
Έντεχνο , ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

WWW.MUSICWAVE.GR/STAVROSSTAVRAKAKIS


729 plays

2210 επισκέψεις


Μέλος από : 24/10/2015
Websites :
Official website YouTube 
Τώρα :

Blog


.::.  ΚΡΥΦΤΟ"Photos

VideosΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
(1041 προβολές)


ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
(999 προβολές)


ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
(1055 προβολές)


ΔΡΟΜΟΙ
(1015 προβολές)


ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
(1025 προβολές)
CopyrightsWorld.com

Status: https://www.youtube.com/watch?v=yBjZSDas8ZEΣταύρος Σταυρακάκης
«Μετρώντας από την αρχή…»Ο Σταύρος Σταυρακάκης γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Από τα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τη μουσική, συμμετέχοντας ως κιθαρίστας και τραγουδιστής σε νεανικά συγκροτήματα, ενώ παράλληλα δοκίμαζε να γράψει τα πρώτα του τραγούδια.
Έκτοτε εμφανιζόταν συχνά σε διάφορους χώρους ερμηνεύοντας τραγούδια γνωστών τραγουδοποιών και συνθετών, αλλά και παρουσιάζοντας εμβόλιμα στο πρόγραμμα, δικά του ανέκδοτα τραγούδια. Το 2002 συμμετείχε στο δίσκο «Γυάλινα φτερά» του Γιώργου Σταυρακάκη, με το τραγούδι του «Πλανόδιοι».
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Κρυφτό» ολοκληρώθηκε το 2014 στην Ελβετία, με την ηχογράφησή της στο στούντιο του Ελβετού τραγουδοποιού Marco Zappa. Το  «Κρυφτό» περιέχει επτά τραγούδια που κινούνται ανάμεσα στην μπαλάντα και στο ροκ, παρακολουθώντας τη συνέχεια ενός παιχνιδιού που ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια και φτάνει ως την ενήλικη ζωή.
Την εν λόγω δισκογραφική δουλειά μπορεί κανείς να την αναζητήσει αποκλειστικά στο διαδίκτυο, αφού δε διατίθεται στην αγορά υπό τη μορφή CD ή κάποιου άλλου υλικού φορέα.
Αυτή την περίοδο ο Σταυρακάκης παρουσιάζει τα τραγούδια του και ταυτόχρονα επεξεργάζεται το υλικό για την νέα του δουλειά.


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Σχόλια

Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!