,

8/3/2007 1:02:00
865


Το βρκα σε κποια λλη σελδα και θερησα υποχρωσ μου να σας το ανακοινσω.

Ποια εναι η χρησιμτητα και ποιος ο λγος παρξης του νου επιτεγματος της βιομετρικς τεχνολογας πως ονομζετε η κατηγρια που ανκει το veri chip; Αυτ εναι και η ονομασα του εμφυτεσιμου κτω απ το δρμα μικροτσπ. Ας μη φαντασθε κανες τι το τσιπκι αυτ κατασκευσθηκε απ την applied digital solutions για τα κατοικδια ζα.

Και υποχρωσε λους, μικρος και μεγλους, πλοσιους και πτωχος, ελεθερους και δολους, να χουν να χραγμα εις το δεξ τους χρι εις το μτωπν τους, στε να μην μπορε κανες να αγορσει να πωλσει παρ εκενος που θα χει το χραγμα, το νομα του θηρου τον αριθμ του ονματος του. (Αποκλυψη 13:16,17)… ποιος προσκυνε το θηρο και την εικνα του και λαμβνει χραγμα εις το μτωπ του εις το χρι του, θα πιει και αυτς απ το κρασ του θυμο του Θεο που, ανθευτο, περιχεται εις το ποτρι της οργς Του, και θα βασανισθε με φωτι και θειφι εμπρς εις τους γιους αγγλους και εμπρς εις το Αρνον. Και ο καπνς του βασανισμο των θα ανεβανει εις αινας αινων και δεν θα χουν ανπαυσιν ημρα και νκτα σοι προσκυνον το θηρον και την εικνα του και ποιος λαμβνει το χραγμα του ονματς του. Εδ θα φανε η υπομον των αγων οι οποοι τηρον τας εντολς του Θεο και την πστιν εις τον Ιησο. (Αποκλυψη 14:9-12)

Το verichip κατασκευστηκε απ το παρρτημα της applied digital, με την επωνυμα digital angel. Απ το πργραμμα αυτ γεννθηκε το verichip. Εναι νας μικροπομπς (μικροτσπ), του οποου η εφαρμογ γνετε ΜΟΝΟ υποδρια δηλαδ κτω απ το δρμα. Μχρι πριν λγο καιρ χρησιμοποιοταν μνο σε ζα, αυτ πως ταν αναμενμενο λλαξε και πλον η χρησιμτητα του εστιζεται κυρως στους ανθρπους. δη αρκετο νθρωποι εναι σφραγισμνοι με το τσιπ αυτ. Το ερτημα εναι ΓΙΑΤΙ. Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσπ. Το verichip χει μγεθος μνο μερικν χιλιοστν εναι στο μγεθος ενς κκκου ρυζιο πως λνε και οι κατασκευαστς του και εμφυτεετε κτω απ το ανθρπινο δρμα με σριγγα. Μσα στο τσιπκι υπρχει μια κεραα. Αυτ η μικροκεραα καθιστ το verichip πομπ ο οποος εντοπζετε απ δορυφρο. τσι αυτς που το χει κτω απ το δρμα του παρακολουθετε 24 ρες το 24ωρο μσω των δορυφρων, και μπορε να εντοπιστε οποιαδποτε στιγμ και σε οποιοδποτε μρος του πλαντη και αν βρσκετε. Επσης το μικροτσπ αυτ εσωτερικ διαθτει μια μπαταρα λιθου και πως μας ενημερνει ο κατασκευαστς του carl sanders αυτ η μπαταρα φορτζει απ την θερμτητα που εκπμπει το ανθρπινο δρμα. «Ξοδψαμε 1.5 εκατομμρια δολρια μελετντας σε ποιο σημεο του ανθρωπνου σματος να τοποθετσουμε το τσιπκι. Βρκαμε τι μνο δυο εναι τα σημεα που ταιριζει αποτελεσματικ, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επνω μρος του χεριο ειδικ του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ. Και υποχρωσε λους, μικρος και μεγλους, πλοσιους και πτωχος, ελεθερους και δολους, να χουν να χραγμα εις το δεξ τους χρι εις το μτωπν τους, στε να μην μπορε κανες να αγορσει να πωλσει παρ εκενος που θα χει το χραγμα, το νομα του θηρου τον αριθμ του ονματος του. (Αποκλυψη 13:16,17) Αυτ την ανατριχιαστικ αποκλυψη μας κνει ο κατασκευαστς του μικροτσπ carl sanders.

Το verichip εκτς απ το τι εναι μια τλεια μηχαν 24ωρης παρακολοθησης χει και λλες λειτουργες υποδολωσης του κατχου του. Μσα σε αυτ το μικροσκοπικ μηχανισμ μπορον να αποθηκευτον πντε «γκγκαμπαιτ»(5 gigabytes), δηλαδ 5 δις σμβολα περπου, πιο απλ μσα στο εμφυτεσημο μικροτσπ χωρνε κεμενα περπου δυο χιλιδων σελδων! λες οι πληροφορες που επεξεργζονται οι δορυφροι απ ψηλ ρχονται σε επγεια ραντρ και ηλεκτρονικος υπολογιστς. νας απ αυτος εναι και αυτς που εδρεει στις Βρυξλλες και χει το «ψευδνυμο» Το Θηρο. Οι εκε πρκτορες εκτς τι μπορον να εντοπσουν τον οποιωνδποτε φρει το verichip κτω απ το δρμα του και να τον βλπουν ζωνταν και απευθεας, χουν και τη δυναττητα να διαβσουν λες τις πληροφορες που χει αποθηκευμνο το μικροτσπ μσα του για τον κτοχο του. Αυτ που μπορον να διαβσουν μπορον να εναι πρα πολλ γιατ πως προαναφραμε το verichip μπορε να αποθκευση μσα του κεμενα ως και 2.000 σελδων. Σημειωτον ο κτοχος δεν χει πρσβαση να μθει τα ακριβ στοιχεα που εναι αποθηκευμνα για το πρσωπο του στο μικροτσπ που φρει υποδρια. μως αυτο που χουν πρσβαση μπορον κθε φορ να προσθτουν και αφαιρον διφορα για τον σφραγισμνο χωρς αυτς ποτ να ενημερνετε για τποτα. Οποιαδποτε συκοφαντικ πληροφορα μπορε να περιχεται μσα του χωρς ο υποδουλωμνος πλων χρστης να μπορε να κνει το οτιδποτε.

Με το εμφυτεσημο κτω απ το δρμα μικροτσπ ο κτοχος γνετε κυριολεκτικ δολος του. Πρα απ τις παραπνω λειτουργες του, το verichip κατασκευσθηκε για να αντικαταστσει πολλ απ τα δημσια και μη γραφα του σημερινο πολτη. Θα περιχει μσα του λα τα στοιχεα της ταυττητας του κατχου, πως επσης το δπλωμα οδγησης, αυτ που ξρουμε σμερα σαν βιβλιριο υγεας, ταξιδιωτικ διαβατριο και το βασικτερο τον τραπεζικ λογαριασμ του κατχου κ.α. Αυτς εναι ο κριος λγος κατασκευς και το τελικ επιθυμητ αποτλεσμα της δημιουργας του verichip, να γνει απολτως απαρατητο για τον νθρωπο. τσι με αυτν τον τρπο θα γνει πραγματικτητα αυτ που απ καιρ σχεδιζετε. Μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλις cashless society. Το πργραμμα cashless society (κοινωνα χωρς χρματα) εναι να σχδιο που προωθεται απ την εταιρεα mondex. Το νομα mondex δεν χει λλο νημα απ το ΜΟΝ που εναι το ακρωνμιο του money που μεταφρζεται ως «χρματα» και το dex που με κπληξη διαπιστσαμε τι προρχεται απ την ελληνικ λξη ΔΕΞΙ. Δηλαδ mondex=ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. Πως ακριβς θα λειτουργε μια χωρς χρματα κοινωνα; Με την κατασκευ του verichip πλον δεν υπρχει καννα τεχνικ εμπδιο.

πως εδαμε στο υποδριο αυτ μικροτσπ θα περιχεται μσα του και ο τραπεζικς λογαριασμς του κατχου του. Πλον δεν θα χρειζεται κποιος να χει μαζ του μετρητ, θα πηγανει στο σοπερ μρκετ θα προμηθεετε τι θλει φτνοντας στο ταμεο θα βλπει την ταμα να παρνει το scanner της και με την ακτνα λιζερ να «χτυπει» να-να τα προντα στο bar code που πλον λα τα προντα διαθτουν και να βγζει το θροισμα της τιμς (πως γνετε και σμερα). Αυτ που θα βλπει μετ ο κτοχος του verichip εναι την ταμα να παρνει το διο scanner και να το τοποθετε στο χρι το μτωπο (ανλογος που βρσκετε το τσιπκι) και αυτομτως το κστος των προντων να αφαιρεται απ τον τραπεζικ λογαριασμ του σφραγισμνου. τσι θα γνετε κθε συναλλαγ. Το αποτλεσμα που γνεται πλον φανερ εναι τι ποιος στο μλλον και ταν καθιερωθε το verichip δεν δεχτ να το τοποθετσει κτω απ το δρμα του δεν θα χει την δυναττητα να αγορσει η να πωλσει τποτα. Και υποχρωσε λους, μικρος και μεγλους, πλοσιους και πτωχος, ελεθερους και δολους, να χουν να χραγμα εις το δεξ τους χρι εις το μτωπν τους, στε να μην μπορε κανες να αγορσει να πωλσει παρ εκενος που θα χει το χραγμα, το νομα του θηρου τον αριθμ του ονματος του. (Αποκλυψη 13:16,17)


πως εδαμε τα scanner διαβζουν τα bar codes στα προντα με την ακτνα λιζερ που διαθτουν. Το κθε bar code που πλον αναγρφετε σε λα τα προντα αποτελετε απ ναν ραβδωτ κωδικ. Ο κθε ραβδωτς κωδικς αντιστοιχε σε ναν αριθμ. Οι αριθμο αυτο εναι φανερο επνω στο bar code και εναι διαφορετικο σε κθε προν. μως ΟΛΑ τα bar codes χουν τρεις ρβδους που δεν εναι φανερ αριθμημνοι. ναν στην αρχ ναν στη μση και να στο τλος του barcode. Τους βλπουμε στην επνω φωτογραφα. Αυτ τα τρα δπλα ζεγη ρβδων ονομζονται «ρβδοι φλακες» και «λνε» στο scanner: το πρτο πτε να ξεκινσει το μεσαο πτε να γνετε ο διαχωρισμς και το τελευταο πτε να σταματσει να «διαβζει». Αυτς οι τρεις διπλς ρβδοι σε λα τα barcodes εναι τα δια και αμετβλητα χουν πντα τον διο αριθμ σε αντθεση με τους υπλοιπους ρβδους. Ο αριθμς αυτς στον πρτο μεσαο και τελευταο διπλ ρβδο εναι το 6. Επομνως αφο σε κθε barcode υπρχουν τρεις «ρβδοι φλακες» κθε barcode χει κεκαλυμμνο επνω του τον αριθμ 666. Κθε φορ λοιπν που το scanner θα «διαβζει» το barcode και μετ το λιζερ του θα το μεταδδει στο μικροτσπ που θα χει ο κτοχος του στο μτωπο στο δεξ του χρι, αυτματα θα του χτυπει και τον Αριθμ του Θηρου 666 που χει δη κθε προν μσω του barcode επνω του

Επσης ο κτοχος του verichip θα μπορε να εντοπζεται και απ επγεια μσα. Στα κτρια δη υπρχουν, και στο μλλον θα πολλαπλασιαστον, συσκευς στις εισδους τους τσι στε αν κποιος μπανει και διαθτει το εμφυτευμνο μικροτσπ με λα τα στοιχεα και λο το φκελο μσα του οι ανιχνευτς στην εσοδο τα διαβζουν και η «ασφλεια» του κτιρου θα γνωρζει λα τα προσωπικ δεδομνα ονοματεπνυμο διεθυνση και τι λλο θα χει γρψει ο εκστοτε στην μνμη του verichip για τον κτοχο του.

Το τσιπκι αυτ πως μχρι τρα διαπιστνουμε υλοποιε την πλρη υποδολωση του ανθρπου. Αυτ την στιγμ η εταιρα κατασκευς του η applied digital solutions η οποα πρσφατα μετονομστηκε σε applied digital το χει προμηθεσει σε χιλιδες ανθρπους και εναι δη κτοχοι του verichip. Μνο πριν απ λγες μρες γινε γνωστ τι στις Η.Π.Α επιτρπηκε δια νμου πλον η ελεθερη εμφτευση του στους ανθρπους. Για να γνει πειστικ η εταιρα και να το εμφυτεσουν λο και περισστεροι νθρωποι, χει χρησιμοποηση πολλ δολματα για να το καταφρει. Καταρχν χρησιμοποιε το ιατρικ λλοθι. τι δθεν με αυτν τον τρπο εναι ασφαλισμνη η υγεα του φορα του verichip. Δηλαδ σε περπτωση που θα ανβει λγου χρη η πεση θα χει κποια αρρυθμα στην καρδι ο σφραγισμνος, θα χτυπσει συναγερμς στα κεντρικ γραφεα με τους υπολογιστς μσω του μικροτσπ και θα ενημερσουν τον σφραγισμνο για την κατσταση της υγεας του. Ο κατασκευαστς του verichip μως carl sanders δηλνει πως σε περπτωση που σπσει η εξωτερικ γυλινη επιφνεια του υποδριου μικροτσπ η μπαταρα λιθου που διαθτει εσωτερικ αν ρθει σε επαφ με τον ανθρπινο οργανισμ μπορε πως αυτολεξε δλωσε να προκαλσει σοβαρ λκη και εξανθματα…..τσι γινε και τρα πληγ κακ και γεμτη πνους εις τους ανθρπους, που χουν το χραγμα και την σφραγδα του θηρου και επροσκνησαν την εικνα του. (Αποκλυψη 16:2-3)

Για τον λγο αυτ η fda, ο αμερικνικος ΕΟΦ (εθνικς οργανισμς φαρμκων), ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως το τσιπ θα πρπει να χει χρση «ασφλειας» και «ταυτοποησης» και ΟΧΙ ιατρικο βοηθματος τινζοντας το ιατρικ του λλοθι και λα περ ιατρικς κλυψης στον αρα. να λλο δλωμα που χρησιμοποιε η κατασκευστρια εταιρα για να πεσει τους ανθρπους να σφραγιστον με το verichip,εναι το θμα της ασφλειας και την εξλειψη του κνδυνου απ τις διφορες απαγωγς παιδιν και χι μνο που κατ καιρος λαμβνουν χρα αν τον κσμο. μως οι σκοπμως απληροφρητοι και παραπλανημνοι πολτες δεν γνωρζουν το οριστικ και διαρκς φακλωμα και τους κνδυνους υγεας που θα χουν με το τσιπκι αυτ κτω απ το δρμα τους. Εναι επσης γνωστ τι το verichip συγκαταλεγμνο στους rfid μηχανισμος δηλαδ σους μηχανισμος «ταυττητας με ρδιο συχντητα» θα μπορε να επηρεζει την υγει του φορα την σωματικ πως και την ψυχολογικ. Οι περισστερες μελτες χουν γνει για αυτν το λγο. Δηλαδ για να δουν κατ πσο μπορον με αυτ το μικροτσπ να προκαλσουν ασθνειες σωματικς αλλ και ψυχολογικς σε αυτν που το χει κτω απ το δρμα του. Τα αποτελσματα εξπληξαν τους κατασκευαστς του.Βεβαως ο μεγαλτερος κνδυνος και η μεγαλτερη συμφορ για τον σφραγισμνο εναι η αινια καταδκη Του Θεο στην αινια κλαση … ποιος προσκυνε το θηρο και την εικνα του και λαμβνει χραγμα εις το μτωπ του εις το χρι του, θα πιει και αυτς απ το κρασ του θυμο του Θεο που, ανθευτο, περιχεται εις το ποτρι της οργς Του, και θα βασανισθε με φωτι και θειφι εμπρς εις τους γιους αγγλους και εμπρς εις το Αρνον. Και ο καπνς του βασανισμο των θα ανεβανει εις αινας αινων και δεν θα χουν ανπαυσιν ημρα και νκτα σοι προσκυνον το θηρον και την εικνα του και ποιος λαμβνει το χραγμα του ονματς του. Εδ θα φανε η υπομον των αγων οι οποοι τηρον τας εντολς του Θεο και την πστιν εις τον Ιησο. (Αποκλυψη 14:9-12)

Ββαια το δλιο σχδιο για την επικρτηση του εμφυτεσημου μικροτσπ χει μεγλη κταση ραδιουργας διτι θα εναι κτι σχεδν υποχρεωτικ αφο αυτς που δεν θα το χει δεν θα μπορε να αγορσει να πουλσει τποτα. Με αυτ την ννοια εναι σχεδν υποχρεωτικ. μως αυτς που δεν θα θελσει να σφραγιστε θα εναι επσης ελεθερος να το κνει αλλ θα υποστε τις συνπειες της φτχιας και του κατατρεγμο. Εναι σγουρα μια απφαση που πρπει με θρρος να παρθε. Τα προσεκτικ βματα που γνονται για αυτν την υποδολωση εναι αθρυβα και σταθερ. Πολλ χουμε ακοσει για τη συνθκη που και η Ελλδα υπγραψε και εναι μλος για να την εφαρμσει, τη συνθκη του Σγκεν. Τη προβλπει αυτ η συνθκη; λα αυτ που περιγρψαμε παραπνω. μως επειδ κατ τους «κυβερνντες» εναι κπως δσκολο να επιβληθε το υποδριο μικροτσπ, μσω ραδιουργιν χουν προβλψει βματα εξοικεωσης και προπαγνδας. Σκφτονται δηλαδ πριν την εγκαθδρυση του μικροτσπ κτω απ το δρμα το σχδιο τους να ξεκινσει με την υποχρεωτικ κατοχ μιας «ξυπνης Κρτας» (smart card). Μιας κρτας/Ταυττητας και αυτ πολ σντομα θα γνει και στην Ελλδα. Αυτ εναι η συνθκη του Σγκεν. Αυτ η κρτα ταυττητα που σντομα θα εναι Πανευρωπακ υποχρεωτικ δεν θα εναι μια συνηθισμνη ταυττητα πως την ξραμε. Για τον λγο τι θα χει επνω της και αυτ να μικροτσπ με λες τις ιδιτητες του υποδριου μικροτσπ verichip. Εκτς απ τα προσωπικ στοιχεα ταυττητας θα χει και λλες λειτουργες πως το verichip. τσι ταν θα χνετε η θα γνετε κλοπ της δεν θα εναι τσο ανδυνο σο το να χνει κανες μια απλ ταυττητα αφο επνω της θα υπρχει και ο τραπεζικς λογαριασμς το δπλωμα οδγησης και λλα πως ακριβς το verichip. Ττε θα πουν τι απ το να υπρχουν λα αυτ τα χρσιμα δημσια γραφα σε μια κρτα η οποα μπορε να χαθε να κλαπε με αποτλεσμα να χνονται και λα αυτ τα γγραφα εναι προτιμτερο να χρησιμοποιηθε η τεχνολογα του εμφυτεσιμου κτω απ το δρμα μικροτσπ του verichip το οποο χει τις διες λειτουργες και ακμα περισστερες με την διαφορ τι δεν μπορε να χαθε να κλαπε. Με αυτν τον τρπο οι μζες προθμος θα σφραγιστον.

Η ξυπνη κρτα θα εναι δηλαδ ο πρδρομος του εμφυτεσημου μικροτσπ
Με κπληξη ο κσμος εδε το περιοδικ standardization news, τον Φεβρουριο του 1990 να δηλνει τι η Ευρωπακ κοιντητα σκφτεται να χρησιμοποισει να χραγμα αναγνρισης ταυττητας. Στην σελδα 30 το δημοσευμα αναφρει:...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

necki


Posts

K
24/12/2007 4:47:00
914

!
24/11/2007 12:37:00
878

,
8/3/2007 1:02:00
865


28/12/2006 3:17:00
562