Τι είναι πραγματικά η μουσική ;

17/2/2010 12:28:00 μμ
606 Προβολές


το συγκεκριμενο κειμενο το ''εκλεψα'' απο ενα blog που βρηκα καταλαθος σας το παραθετω :

<< Μουσική. Βρίσκεται παντού γύρω μας. Από τη βουή του αέρα που χτυπάει το τζάμι μέχρι τον καινούριο δίσκο της αγαπημένης σου μπάντας. Είναι μια σχεδία. Μια σχεδία που σε παίρνει μακριά από φόβους, προβλήματα, σκιές και αμφιβολίες και σε ταξιδεύει σ’ ένα κόσμο με χαρακτηριστικά ουτοπίας.
Είναι ένα ζευγάρι γυαλιά, που σε βοηθάει να δεις τον κόσμο αλλιώς, χωρίς όλα τα αρνητικά του. Είναι το τραγούδι που τραγουδάς απ’ το πρωί με πάθος, μέχρι κάποιος να σου πει ‘σκάσε!’. Είναι το κλάμα που έριξες όταν δεν μπόρεσες να βγάλεις ένα κομμάτι στην κιθάρα (ή όπου αλλού τέλος πάντων) και η ικανοποίηση που ένιωσες όταν τελικά τα κατάφερες.
Είναι, είναι, είναι, είναι… Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως: το να νιώθεις την μουσική σου, να πιστεύεις πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου και να είσαι διατεθειμένος να την υπερασπιστείς με κάθε τρόπο. Αλλιώς είναι μόνο νότες, κιθάρες και τίποτα παραπάνω. >>

Eγω σαν Χάρης , θα πω το εξ εις ... Η μουσική είναι η ΑΛΉΘΕΙΆ. Είναι ο πόνος και η χαρά ταυτόχρονα .Δεν είναι λόγια , ούτε τρόπος έκφρασης. Ούτε καν τρόπος διασκέδασης . Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα.Η μουσική είναι η καρδιά της ζωής...η αλήθεια.
Charidimos


Posts

Τι είναι πραγματικά η μουσική ;
17/2/2010 12:28:00 μμ
606 προβολές

ΠΟΊΗΣΉ
17/2/2010 12:14:00 μμ
615 προβολές