"Βλακωδώς για όλες τις λάσπη"

10/10/2011 9:26:00 μμ
530 Προβολές


Κατ 'αρχάς, θέλω να πω κάτι.

Υπάρχει μουσική που δίνει στους ανθρώπους λίγο περισσότερο τη ζωή. Αυτή η μουσική κάνει τους ανθρώπους να ζήσουν λίγο καλύτερα, λίγο πιο ευτυχισμένοι, λίγο πιο ενδιαφέρον.

Επίσης, δεν υπάρχει μουσική, η οποία, αν ωμά, λίγο θανάτωση, σε ελαφρώς σκοτώνει όλες τις δυνάμεις που σταδιακά σκοτώνει όλα τα όνειρα.

Και μια και η άλλη μουσική είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Μπορείτε να αισθανθείτε. Δεν εξαπατά.

Οι άνθρωποι αμέσως να καταλάβει τι μουσική είναι η βρωμιά σε αυτόν τον κόσμο, και ποιες δυνάμεις, για να ζήσει καλύτερα.

Μερικοί άνθρωποι, συνειδητοποιούν ότι έχουν έναν υπολογιστή, υπάρχει μουσική που μεταφέρει τη βρωμιά σε αυτόν τον κόσμο, αποθηκεύουν, και πολλές φορές ξανά και ξανά χύνεται σε περιεχόμενο αυτών των τραγουδιών. Αλλά κάπου βαθιά μέσα, συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Υπάρχουν επίσης και καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι έχουν τη βρωμιά σε αυτόν τον κόσμο - είναι "cool". Τα τραγούδια τους περιλαμβάνουν την περιφρόνηση και ασέβεια δημιουργεί στο μυαλό των ανθρώπων. Τα τραγούδια τους περιέχουν προπαγάνδα του εγκλήματος, των ναρκωτικών, όπλων και να δημιουργήσει αυτό το έγκλημα στο μυαλό των ανθρώπων. Η μουσική τους περιλαμβάνει την εχθρότητα και την διχόνοια δημιουργεί στο μυαλό των ανθρώπων. Η μουσική τους γιορτάζει το πιο κοινότυπο και χαμηλής αξίας - αυτοκίνητα, χρυσές αλυσίδες, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο, εκτός από τον ίδιο τον άνθρωπο. Σεξ, ναρκωτικά και το αλκοόλ - είναι το μόνο πράγμα που αυτοί οι καλλιτέχνες ανεβάσουν το ηθικό σας, και σας θέλουν για να είναι το ίδιο. Και, σε κάποιο βαθμό τα καταφέρουν, αρκεί να συνεργαστούν μαζί τους, ακούγοντας τα τραγούδια τους.

Καλλιτεχνών Novice που βλέπουν αυτό το βούρκο, το οποίο φυλές σε υψηλή ταχύτητα παντού, αρχίζουν να το επαναλάβω, δημιουργώντας τα ίδια τραγούδια. Στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το ποσό της λάσπης, αντιγράφοντας πολλές φορές και την εξάπλωση της σε όλες τις πιθανές γωνίες του Διαδικτύου.

Μπορείτε να πολλαπλασιάσει αυτό το χάος από την παράδοσή του στους φίλους σας από την αντιγραφή, εκθέτοντάς την στο κοινό, και, συνεπώς, να συμβάλουν για το μέλλον του πλανήτη. Μπορείτε να το κάνετε.

Μπορείτε να καταστρέψει το χώμα με μια απλή αφαίρεση και έτσι κάνει μια τεράστια συμβολή για το μέλλον αυτού του πλανήτη. Μπορείτε και στη συνέχεια, και είναι. Όπως κοινότυπο και αν ακούγεται, το μέλλον είναι στα χέρια σας, και αυτό είναι εμφανές.

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ από την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

Σεργκέι Marinkin
Nataliya Tori


Posts

"Καλλιτέχνης του Παντοδύναμου! "
10/10/2011 9:29:00 μμ
533 προβολές

"Βλακωδώς για όλες τις λάσπη"
10/10/2011 9:26:00 μμ
530 προβολές