Γιάννης Λεκόπουλος -1ο Φεστιβάλ νέων σύριζα

Εκδηλώσεις

Πληροφορίες

Δημιουργός εκδήλωσης: Γιάννης Λεκόπουλος

Πότε: 29/9/2012

Που: Πίσω απο το παιδαγωγικό του Α.Π.Θ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θα παρεβρεθούν: 1


Σχετικά

	
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ
«Τούτες τις μέρες ....»
ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Τούτες τις μέρες…που διανύουμε έχουμε τόσο ανάγκη να συγκινηθούμε και να παρασυρθούμε με τα τραγούδια που αγαπήσαμε και έχουν αφήσει εποχή. Ο Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, αναζητούν τις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού και πορεύονται με το ταλέντο και την αισιοδοξία που τους διακρίνει, κατανοώντας τις κοινωνικοπολιτικές ανάγκες μιας κοινωνίας.
Πρωτογενές υλικό της παράστασης είναι τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, με πολιτικό στίχο και ενίοτε ερωτικό, τραγούδια συνθετών όπως M. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοϊζο, Θ. Μικρούτσικου, ,Στ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλου. Θα ακούσουμε τραγούδια από την δισκογραφία του «Ψυχή μου αλάνι» (Ν. Πιτλόγλου), «επήγα» (Μ. Μεναχέμ), «Μέρες» (Σ. Νάτσιου), ενώ η βραδιά θα συνεχίσει με λαϊκά ακούσματα (Β. Τσιτσάνη, Γ. Ζαμπέτα, Μ. Χιώτη κ.α.).

Μαζί του οι μουσικοί:
-Μπουζούκι:Γιώργος Φακαλής
-Πιάνο: Κώστας Κανάκης
-Κιθάρα: Αντώνης Χατζημανώλης
-Ακκορντεόν:Άκης Σταυρίδης

ώρα έναρξης:21.00 μ.μ

1ο ΦΕΣΤ.ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
στο ΑΠΘ (πίσω από το παιδαγωγικό)


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Λεκόπουλος είναι μια δραματική βαρύτονη φωνή με ‘’ενσταντανέ’’ και συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι. Τραγουδά επαγγελματικά τα τελευταία έντεκα χρόνια, έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία.
Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καθιερωμένους καλλιτέχνες (Γιώργος Σταυριανός, Λάκης Παππάς, Γιώργος Ζωγράφος, Καλλιόπη Βέττα, Αρετή Κετιμέ, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Εμφιετζή, Λήδα Χαλκιαδάκη(Λήδα& Σπύρος),Νίκος Παπακώστας κ.α) σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους.

Δισκογραφία
2006: «CARTE POSTALE» - Νότης Μαυρουδής,Ηλίας Κατσούλης (φωνητικά)
2007: «ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΓΕΙΑ» -Μάρθα Μεναχέμ
2008: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ» -Νίκος Πιτλόγλου
2008: «AΠ΄ΤΗ ΣΤΕΡΙΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ & ΤΟΝ ΑΕΡΑ» -Μιχάλης Ανδρονίκου
2009: «ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ,ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ» -Φώτης Λαζίδης
2009: «ΝΥΧΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ»-Συλλογή
2010: «ΣΑΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ»-Σταμάτης Χατζηευσταθίου (Φωνητικά)
2010 «ΑΠΟΨΕ» - Σοφία Νάτσιου
2010 «ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ»-Χάρις Τσεκούρα (φωνητικά)
2011 «ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΗ ΒΡΥΣΗ» - Θωμάς Σιώμος
(φωνητικά)

Σχόλια


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!


Επιλογές


Θα παρεβρεθούν (1)


ΙΣΩΣ παρεβρεθούν (0)



ΔΕΝ θα παρεβρεθούν (0)