Γιάννης Λεκόπουλος live

Εκδηλώσεις

Πληροφορίες

Δημιουργός εκδήλωσης: Γιάννης Λεκόπουλος

Πότε: 7/8/2014

Που: Μπογιάτα, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Θα παρεβρεθούν: 1


Σχετικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ
«Τούτες τις μέρες ....»
Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014
Mουσική  Μπογιάτα   - Άφυτος 

Τούτες τις μέρες που διανύουμε έχουμε τόσο ανάγκη να συγκινηθούμε και να παρασυρθούμε με τραγούδια που αγαπήσαμε και έχουν αφήσει εποχή. Ο Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, αναζητούν τις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού και πορεύονται με το ταλέντο και την αισιοδοξία που τους διακρίνει, κατανοώντας τις κοινωνικοπολιτικές ανάγκες μιας κοινωνίας.
Πρωτογενές υλικό της παράστασης είναι τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, με πολιτικό στίχο και ενίοτε ερωτικό, τραγούδια συνθετών όπως M.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Μ.Λοΐζου, Στ.Ξαρχάκου, Θ.Μικρούτσικου, Στ.Κουγιουμτζή, Στ. Κραουνάκη, Γ.Καζαντζή, Χρ.Σταμούλη  κ.α. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τη δισκογραφία του όπως το  «Ψυχή μου αλάνι» του Ν. Πιτλόγλου,  «ο Ρούλης ο ελέφαντας » του Μιχ.Ανδρονίκου , η «Φυγή» του Γ.Καγιαλίκου  ,  το «Επήγα» της Μ. Μεναχέμ   καθώς και ανέκδοτα τραγούδια . Η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκά ακούσματα του Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη και Απ.Καλδάρα .


ο Γιάννης Λεκόπουλος είναι μια δραματική βαρύτονη φωνή με ‘’ενσταντανέ’’ και συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι. Έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία.
Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καθιερωμένους καλλιτέχνες όπως Νότη Μαυρουδή, Γιώργο Σταυριανό, Κώστα Τριπολίτη, Λάκη Παππά, Γιώργο Ζωγράφο, Βούλα Σαββίδη, Καλλιόπη Βέττα, Ντιλέκ Κότς, Αρετή Κετιμέ, Λιζέτα Καλημέρη, Σοφία Εμφιετζή, Λήδα Χαλκιαδάκη, Νίκο Παπακώστα, Μανώλη Χατζημανώλη, Γιώργο Δεσποτίδη είτε στη δισκογραφία, είτε σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους. 

Μαζί του οι μουσικοί:
Πιάνο-καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Κοσμίδης
Μπουζούκι-κιθάρα: Γιώργος Φακαλής
Ώρα Έναρξης: 21:30 μ.μ.

ΒΑR MΠΟΓΙΑΤΑ: ΑΦΥΤΟΣ –ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ,ΤΗΛ. 6937743606
XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ''Metadeftero.gr''- ''biscotto 2310''-''ράδιο Κλεψύδρα''-''Όγδοο.gr''-''e-orfeas.gr''-''Δημοτικό ραδιόφωνο Πολυγύρου 90.8 fm''-'''Μusicheaven''-''radio Paris''.
Φωτογραφία :Σοφία Καμπλιώνη – Δημιουργικό αφίσας :Αθηνά Λεκοπούλου

Σχόλια


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!


Επιλογές


Θα παρεβρεθούν (1)


ΙΣΩΣ παρεβρεθούν (0)ΔΕΝ θα παρεβρεθούν (0)