ο Γιάννης Λεκόπουλος στις Σέρρες

Εκδηλώσεις

Πληροφορίες

Δημιουργός εκδήλωσης: Γιάννης Λεκόπουλος

Πότε: 12/12/2014

Που: EKKO LIVE CLUB, ΣΕΡΡΕΣ

Θα παρεβρεθούν: 1


Σχετικά

Ο Γιάννης Λεκόπουλος 
στο «EKKO Live Club» – Σέρρες
Μαζί του η Σίσσυ Βαμπίρη

            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 
Ο Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με τους μουσικούς του, αναζητούν τις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού και πορεύονται με το ταλέντο και την αισιοδοξία που τους διακρίνει, κατανοώντας τις κοινωνικοπολιτικές ανάγκες μιας κοινωνίας. Πρωτογενές υλικό της παράστασης είναι τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, με πολιτικό στίχο και ενίοτε ερωτικό, τραγούδια συνθετών όπως M.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Μ.Λοΐζου, Στ.Κουγιουμτζή, Στ.Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη κ.α. Θα ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του «Ψυχή μου αλάνι» (Ν. Πιτλόγλου), «Μέρες» (Σ. Νάτσιου) και η « Φυγή» από το νέο δίσκο του Γιώργου Καγιαλίκου. Η βραδιά θα συνεχιστεί με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια του Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη, Απ.Καλδάρα, Χρ.Νικολόπουλου , Μ.Τόκα κ.α.
Ο Γιάννης Λεκόπουλος με συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι, έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες στη δισκογραφία με τους συνθέτες : Ν.Μαυρουδή,Γ.Δεσποτίδη,Μ.Μεναχέμ,Ν.Πιτλόγλου,Μιχ.Ανδρονίκου,Γ.Καγιαλίκο,
 Σ.Νάτσιου,Ν.Πανδή και Φ.Λαζίδη. Σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους με τους: Λ.Παππά, Γ.Ζωγράφο, Β.Σαββίδη, Γ.Σταυριανό, D.Koç, Α.Κετιμέ, Λ.Καλημέρη, Σ.Εμφιετζή ,Μαν.Χατζημανώλη, Κ.Βέττα, Κ.Πρατσινάκη, Χρ.Σταμούλη, Λ.Χαλκιαδάκη κ.α.
Μαζί του η τραγουδίστρια Σίσσυ Βαμπίρη, η οποία τελείωσε το μουσικό λύκειο και είναι τελειόφοιτος μουσικών σπουδών του Α.Π.Θ. Έχει πάρει πτυχίο αρμονίας και αντίστιξης και έχει παρακολουθήσει δυο χρόνια μαθήματα φωνητικής με την κ. Βίκυ Αλμαζίδου. Συμμετείχε σε χορωδίες στο σχολείο και έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ψαρρά σε διάφορες εμφανίσεις .
Μαζί του οι μουσικοί:	
Πιάνο – ενορχήστρωση- επιμέλεια: Πάνος Κοσμίδης
Μπουζούκι: Γιώργος Φακαλής
Βιολί: Τίμος Αναστασιάδης
Κιθάρα :Γιώργος Βαρτσάκης
Επιμέλεια προγράμματος : Θόδωρος Εξηντάρης

Προσέλευση:22.30 μ.μ 
ΕΚΚΟ LIVE : Ελ. Βενιζέλου 30 - Σέρρες
Τηλ. κρατήσεων : 6944-160264

Σχόλια


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!


Επιλογές


Θα παρεβρεθούν (1)


ΙΣΩΣ παρεβρεθούν (0)ΔΕΝ θα παρεβρεθούν (0)