«Την αλήθεια μόνο τα τραγούδια θα στην πουν»

Εκδηλώσεις

Πληροφορίες

Δημιουργός εκδήλωσης: Κώστας Μπουκουβάλας

Πότε: 10/5/2019

Που: Θέσις 7, ΑΘΗΝΑ

Θα παρεβρεθούν: 1


Σχετικά

«Την αλήθεια μόνο τα τραγούδια θα στην πουν»

…ισχυρίζονται η Χρύσα Κλεισιάρη και οι μουσικοί συνοδοιπόροι της Στάθης Αποστολόπουλος στην κιθάρα, Κώστας Μπουκουβάλας στο πιάνο και Νάνσυ Αγγελάκη στα κρουστά. Για να μας πείσουν, «πειράζουν» αγαπημένα ελληνικά έντεχνα (και όχι μόνο) τραγούδια αλλά και επιλογές από την πλούσια εργογραφία του Κώστα Μπουκουβάλα, απογυμνώνοντάς τα από περιττά στολίδια και αναδεικνύοντας την αλήθεια των στίχων και της μουσικής τους.
Στα τραγούδια του Κώστα Μπουκουβάλα μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει επιρροές από τους μεγάλους έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού, από το νέο κύμα, αλλά και από ξένα μουσικά ρεύματα όπως η prog rock, ο μινιμαλισμός και η κλασσική μουσική. Αυτό όμως που κυρίως τα χαρακτηρίζει είναι το έντονο προσωπικό ύφος και η πρωτοτυπία.
Η Χρύσα Κλεισιάρη τα τελευταία χρόνια έχει έντονη συναυλιακή παρουσία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ ως μέλος του συγκροτήματος «Chores” της Μαρίνας Σάττι έχει τραγουδήσει δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Leon of Athens κ.ά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Μαΐου 2019 στις 22:00  
 
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

Κρατήσεις: 2169000760

«Θέσις 7», Αγ. Φιλίππου 7, Μοναστηράκι

Σχόλια


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!


Επιλογές


Θα παρεβρεθούν (1)


ΙΣΩΣ παρεβρεθούν (0)ΔΕΝ θα παρεβρεθούν (0)